Vereniging

Floorball Den Bosch is de floorball- en unihockeyvereniging van Den Bosch en is op 16 augustus 2019 opgericht. Éen van de nieuwste verenigingen van Den Bosch dus!

Dus dat betekent dat we barsten van het enthousiasme en de sportieve energie! Ben jij ook geïnteresseerd in deze toffe snelle sport? Kom dan een paar keer meetrainen en ervaar zelf waarom de floorballsport steeds verder groeit!

Onze vereniging bestaat uit zo'n 20 leden en de leeftijden varieren tussen de 25 en 50 jaar. Het overgrote merendeel had voordat hij/zij lid werd, nog nooit van floorball gehoord of dus eerder floorball gespeeld. En inmiddels speelt een aantal ervan zelfs competitie! Dit geeft goed aan hoe toegankelijk de sport is: ook als je het nog niet eerder hebt gespeeld, kan je snel en makkelijk meetrainen.

We zijn heel open naar elkaar, helpen elkaar graag beter floorballen en we verwelkomen iedereen die interesse heeft in onze mooie sport. Naast de trainingen organiseren we af en toe een teamuitje of ander evenement en we borrelen na de laatste training van de maand gezellig even met elkaar.