Word lid!

Seizoen 2023-2024

Leuk dat je lid wilt worden van Floorball Den Bosch! Er wordt wekelijks 2x getraind. Het floorballseizoen duurt van 29 augustus 2023 tot en met 4 juli 2024 (43 weken training).

De contributiekosten voor een heel jaar:

De contributiekosten voor een half jaar (september - januari of februari - juni):

Het is ook mogelijk een 10-rittenkaart aan te schaffen voor 10 trainingen. Deze is, na ontvangst van betaling, een jaar geldig. Voor iedere training moet je je via een formulier aanmelden. De 10-rittenkaart kost €85,00. Let op: met een 10-rittenkaart koop je trainingen en word je geen lid van de vereniging. Als je ook lid wilt worden van de vereniging kan je hierbij een begunstigend lidmaatschap aanschaffen. 

Je kan ook per les betalen. Dan betaal je €10,- per training.

Studenten krijgen op vertoon van een geldige studentenpas 30% korting op de contributie.

Competitiespelers betalen ook voor hun lidmaatschap aan de NeFUB (45,- voor een heel jaar) en de teambijdrage (€175,- voor alle competitiespelers samen voor een half jaar). 

Als je niet kan spelen, maar wel betrokken wilt zijn bij de vereniging of de vereniging wilt steunen, dan kan je ook 'begunstigend lid' worden. Daarmee kan je wel mee doen met de sociale activiteiten en heb je ook stemrecht op de ALV. Als begunstigend lid betaal je jaarlijks een bijdrage van minimaal 25,-.